Over ons

Wie we zijn

Scherrenberg B.V. is een jong middelgroot aannemersbedrijf, gevestigd te Nieuwegein. Sinds 1989 is het bedrijf actief werkzaam op de markt van bouwkundig aannemerswerk, saneringswerk, grond-, weg- en waterbouw in de ruimste zin van het woord.

Scherrenberg B.V. is een bedrijf dat zich richt op omgevingszorg voor het aanleggen en onderhouden van openbare ruimte. De essentie van het bedrijf is, dat er gelukkige medewerkers werkzaam zijn met hart voor het bedrijf die de klanten bedienen met kwalitatief hoogstaande producten en diensten en waar sprake is van een hoog gehalte aan tevredenheid voor alle belanghebbende partijen. Heden en toekomst worden bepaald door de talenten, inzet en samenwerking van de mensen die hier werkzaam zijn.

Om in te kunnen spelen op allerlei aspecten, die de omgeving evenals de organisatie kunnen beïnvloeden, is verbetermanagement van groot belang. Gericht op een gevarieerd palet van activiteiten moet de organisatie zich continu kritisch afvragen of verbeteringen zijn door te voeren. Dat vereist in de basis een flexibele wijze van denken, doen en handelen.

Scherrenberg B.V. heeft een helder beeld van waar de organisatie staat in de wereld van morgen. Om kwaliteit in omgevingszorg te kunnen bieden is een continu omgevingsbewustzijn van belang. Het primaire werkgebied van Scherrenberg B.V. wordt namelijk grotendeels bepaald en beïnvloed door de natuur en organismen. Daar willen en moeten we kordaat in kunnen anticiperen. Door toekomstgericht denken streeft het bedrijf naar een voortdurende verbetering in kwaliteit en kwantiteit van onze werken en werkzaamheden.