CULTUURTECHNISCHE WERKEN

Cultuur en groen

Groen- en cultuurtechnisch werk:

Ook voor het aanbrengen van beplanting zoals bomen, gras en bloemen, of groot cultuurtechnisch werk, kunt u bij Scherrenberg terecht.

Cultuurtechnisch werk omvat al die werken die te maken hebben met de ruimtelijke inrichting van landelijk gebied. Hieronder vallen aanleg en onderhoud van landbouwgebieden en natuurgebieden zoals bossen, maar ook van sport- en recreatieterreinen.

Grondwerk is het verplaatsen en bewerken van grond. Bij cultuurtechnisch werk komt veel grondwerk kijken, zoals bij de aanleg van wegen en sloten.

Door ervaren personeel, het juiste materieel, goede onderaannemers en door mee te denken aan creatieve oplossingen zijn wij onder andere sterk in het verzetten van grond, zelfs duizenden m3's, het inkuilen van bomen, het treffen van beschermende maatregelen t.b.v. de bomen, het inzaaien van gras en het planten van bloemen, struiken, gewassen en ander groen.

Wij voeren de grondverzetwerkzaamheden uit in eigen beheer, richten het terrein in en kunnen desgewenst het onderhoud verzorgen.

Wij verzorgen bijvoorbeeld de complete groenvoorziening in de openbare ruimte. Ook de aanleg en het onderhoud van een groene omgeving op bedrijfsterreinen en bij particulieren behoort tot onze dienstverlening. Tevens kunnen wij ook voor buitensport- en spelaccomodaties een ideale oplossing bieden.